30 noiembrie 2007


Adolescenţii fumează o plantă legală:


Adolescentii din Statele Unite si din Marea Britanie au descoperit o planta care are efecte halucinogene foarte puternice.
Mai mult decat atat, zeci de filmulete care redau experientele traite au fost postate si pot fi vizionate pe YouTube.Parerile referitoare la aceasta planta, salvia divinorum, sunt impartite: unii spun ca este inofensiva, iar altii cred ca este periculoasa si ca efectele ei ar trebui investigate. "Imi simteam corpul ca o paleta de culori aruncata pe o plansa, scurgandu-ma usor pe ea" este una dintre descrierile celor care au fumat SALVIA DIVINORUM.

Planta a fost folosita de samanii mexicani cu multe sute de ani in urma ca parte a ritualurilor religioase, iar acum este comercializata ca "iarba legala" in aproape toata lumea.Fumata, planta are efecte intense, insa acestea nu dureaza mai mult de 10 minute. In schimb, daca este mestecata, influenta plantei salvia divinorum se simte o perioada mai lunga."Iarba sacra" - asa cum o numesc adolescentii, a fost interzisa in Australia si in cateva din state din Europa si din America.

Niciun comentariu: